Afgelasting 100 jarig jubileum

Geachte leden , Oud leden en supporters.

Naar aanleiding van de recentste persconferentie gisteravond en de daar aan verbonden maatregelen die zijn verlengd tot 01 Juni , gaat het 100 jarig jubileum feest van de SV THOS wat gepland stond voor 16 Mei 2020 NIET door.
Wij als bestuur wachten de situatie nu rustig af mbt een nieuwe datum vast te stellen.Dit omdat het heel lastig is op dit moment om nieuwe data te plannen doordat we niet weten wat er nog op ons af gaat komen en hoe lang deze situatie nog zal duren. We hebben nu alles geannuleerd en willen zeker weten dat voor ieders gezondheid en veiligheid de situatie weer onder controle is voor we met nieuwe datums komen.
Het is heel jammer maar we kunnen natuurlijk niet anders dan de officiele instanties en richtlijnen te volgen.
Zodra er meer nieuws bekend zal zijn mbt tot het 100 jarig jubileum alswel de competitie worden jullie uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Houd jullie aan de regels en zorg dat je gezond blijft.

Mvg

Bestuur SV THOS.