Geef de club een rondje

Geachte THOSSIANEN en een ieder die onze vereniging een warm hart toe draagt. Nu de kantine ivm de Corona regels al weer een poos op slot zit en voorlopig ook moet blijven loopt SV THOS veel inkomst...Lees verder »»

100 jaar SV THOS

Nieuwe hoofdtrainer

club icoon overleden

Beste leden,vrijwilligers,oud leden en supporters van de SV THOS. Afgelopen middag bereikte ons het zeer droevige nieuws dat onze oer clubman. barmedewerker ,grensrechter en terreinknecht. Kortom &qu...Lees verder »»

Vrijwilligers gezocht.

Data Wedstrijden SV THOS.

Vanaf heden staan de nieuwe wedstrijd data's bijgewerkt in de agenda voor het nieuwe seizoen voor THOS 1 , THOS 2 en THOS Vr 1. Wijzigingen voorbehouden ....Lees verder »»

Johan Sikkema Lid van verdienste en 50 jaar lid

21 juni jl was daar dan de dag dat Good old Johan Sikkema ( Jack) 60 jaar zou worden. De blonde parel van THOS met zijn snoeiharde Linker zoals velen in het amateurvoetbal hem kennen. Johan wilde dit...Lees verder »»

De voetbalvereniging in het Oldambt