Ballen actie SV THOS

Nog 3 te gaan. Het gaat super.
Wie maakt het rijtje van 25 vol?

Ballenactie voor volgend seizoen

Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor sv Thos.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 25 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die sv Thos een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij sv Thos. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

<a href="https://www.actielink.nl/svthos/">www.actielink.nl/svthos</a>

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

Meer informatie: www.actielink.nl