Oefen en bekerwedstrijden THOS 1

Dond 13 Augustus. THOS 1 - Heiligerlee1 20.00 uur ( oefenwedstrijd ) Zond 23 Augustus. THOS 1 - Kickers leer 14.00 uur ( oefenwedstrijd ) Zond 30 Augustus Froombosch 1 - THOS 1 14.00 u...Lees verder »»

100 jaar SV THOS

Nieuwe hoofdtrainer

Doneeractie SV THOS

Beste Thossianen en alle anderen die sv T.H.O.S. een warm hart toedragen, In navolging op ons eerdere bericht, waarin wij hebben aangegeven dat de huidige Coronacrisis ons hard raakt en wij de leden...Lees verder »»

club icoon overleden

Beste leden,vrijwilligers,oud leden en supporters van de SV THOS. Afgelopen middag bereikte ons het zeer droevige nieuws dat onze oer clubman. barmedewerker ,grensrechter en terreinknecht. Kortom &qu...Lees verder »»

Vrijwilligers gezocht.

Data Wedstrijden SV THOS.

Vanaf heden staan de nieuwe wedstrijd data's bijgewerkt in de agenda voor het nieuwe seizoen voor THOS 1 , THOS 2 en THOS Vr 1. Wijzigingen voorbehouden ....Lees verder »»

Johan Sikkema Lid van verdienste en 50 jaar lid

21 juni jl was daar dan de dag dat Good old Johan Sikkema ( Jack) 60 jaar zou worden. De blonde parel van THOS met zijn snoeiharde Linker zoals velen in het amateurvoetbal hem kennen. Johan wilde dit...Lees verder »»

De voetbalvereniging in het Oldambt