Doneeractie SV THOS

Beste Thossianen en alle anderen die sv T.H.O.S. een warm hart toedragen,

In navolging op ons eerdere bericht, waarin wij hebben aangegeven dat de huidige Coronacrisis ons hard raakt en wij de leden hebben verzocht ons te blijven steunen door de contributie te blijven betalen, hebben wij legio aan positieve reacties ontvangen.

Net als vele andere clubs, bedrijven, etc. is het voor ons als voetbalclub lastig om het hoofd boven water te houden. Wij zullen dan ook creatief en inventief met deze situatie om moeten gaan, zodat we met z’n allen weer kunnen genieten van de door ons zo geliefde voetbalsport als deze zware crisis is bezworen.

Vanuit leden binnen de club zijn prachtige initiatieven ontstaan om de club te helpen. Zo heeft onze hoofdtrainer René Nijgh het bestuur medegedeeld af te zien van zijn inkomen tot het einde van zijn dienstverband bij sv T.H.O.S. . Een prachtig gebaar van onze trainer die hiermee het voortouw heeft genomen om de club in de benen te houden.

Na de handreiking van René was het Patrick Bakker die het volgende initiatief ontplooide. Patrick heeft €50,- gedoneerd aan de voetbalclub en de overige leden verzocht dit ook te doen. Hoewel niemand zich verplicht hoeft te voelen mee te doen aan de doneeractie, lijkt de actie erg te leven onder de leden en stromen de eerste donaties binnen.

Wilt u de club nu ook een hart onder de riem steken? Dat kan! Doe mee met de door Patrick Bakker georganiseerde doneeractie en help onze prachtige club. Uiteraard hoeft u zich niet verplicht te voelen om te doneren. Wij zijn ons er terdege van bewust dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om financieel bij te springen in deze zware periode.

Voelt u zich toch geroepen om een bedrag te doneren aan s.v. T.H.O.S. , dan kunt u het door u gewenste bedrag overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL85RABO 0306 2569 16 t.n.v. Sportvereniging THOS ovv Donatie

Wij wensen iedereen veel kracht in deze zware periode en hopen u allen snel weer in goede gezondheid te treffen.

Met sportieve groet,

Bestuur sv T.H.O.S.