Vrijwilligers gezocht.

Training Kabouters

VIS Wedstrijd Zaterdag 28 September

Data Wedstrijden SV THOS.

Vanaf heden staan de nieuwe wedstrijd data's bijgewerkt in de agenda voor het nieuwe seizoen voor THOS 1 , THOS 2 en THOS Vr 1. Wijzigingen voorbehouden ....Lees verder »»

Johan Sikkema Lid van verdienste en 50 jaar lid

21 juni jl was daar dan de dag dat Good old Johan Sikkema ( Jack) 60 jaar zou worden. De blonde parel van THOS met zijn snoeiharde Linker zoals velen in het amateurvoetbal hem kennen. Johan wilde dit...Lees verder »»

De voetbalvereniging in het Oldambt