s Gastenboek en berichten van leden van Sportvereniging THOS Beerta voetbalclub

THOS Gastenboek

Zelf een bericht schrijven? klik hier

familiedag

Geplaatst door Monika uit beerta
1 juli houden wij onze jaarlijkse familiedag. Alle leden en donateurs zijn uitgenodigd. We gaan er een leuke dag van maken met vele spelletjes, muziek... Lees meer »»

groningen /denhaag 2-1

Geplaatst door owen jakob uit beerta
aangeboden door s.v. T.H.O.S. spannende wedstrijd gezien, elftallen waren gelijkwaardig de gelukkigste heeft gewonnen bedankt THIS Owen en Jakob... Lees meer »»

Een mooie dag

Geplaatst door Bé kroeze uit Beerta
Vandaag, vrijdag 23-10-2015, was het mede door het prachtige mooie weer, een gezellige drukte op en rondom het voetbalveld van THOS, waar het voetbalc... Lees meer »»

Gefeliciteerd

Geplaatst door j.h.schuur uit Dronten
Jan en Alie Schuur willen vanuit Dronten het bestuur van s.v. THOS feliciteren met het 95 jarig bestaan van de sportclub THOS. Als voetballer en lid ... Lees meer »»

95e Jarig Jubileum

Geplaatst door B.Jansen uit Scheemda
Een hele mooie dag gehad en mooie foto,s.... Lees meer »»

Geplaatst door monika uit beerta
Een geweldige mooie dag at bie thos,kinder en oldjes deur mekoar voetbalt en elk et genootn. Bbq en muziek was top,allineg jammer dat wie op nippertje... Lees meer »»

Geplaatst door cees uit beerta
hallo thos mensen,morgen kan de d3 van thos d kampioen worden in zaal. Komt allen onze toppers aanmoedigen in finsterwolde . Om 9.00u is de eerste wed... Lees meer »»

geboorte

Geplaatst door monika uit beerta
Namens de dames elftal van thos willen wij rene en nitzia feliciteren met de geboorte van hun zoon roan. Ook natuurlijk de felicitatie"s voor opa... Lees meer »»

Hoera, Dames Thos 3 punten.

Geplaatst door Hero uit Finsterwolde
Geweldig Dames , ga zo door, blijven trainen en er volgen nog meer punten en denk erom na elke wedstrijd even bij elkaar zitten, ongeacht de uitslag.... Lees meer »»

Sponsoring dames THOS

Geplaatst door Saskia uit Beerta