Competitie Wedstrijden 08-09 December

Kerstklaverjassen en Bingo

Een gezellige middag/avond met elkaar nog vlak voor de jaarwisseling?? Kom dan allen gezellig kaarten of doe mee met een rondje Bingo...Lees verder »»

Algemene Ledenvergadering

De ledenvergadering wordt gehouden op maandag 19 november 2018 in de kantine s.v. T.H.O.S om 20:00uur. Van de vier bestuursleden zijn er twee herkiesbaar, er zijn dus nieuwe mensen nodig om het bes...Lees verder »»

Vrijwilligers Bedankt

Bekerprogramma

De indeling en speeldata van de beker zijn bekend. De Poule bestaat uit. SV THOS Musselkanaal JVV Westerwolde De wedstrijd data zijn: Zondag 02 September THOS 1 - Musselkanaal...Lees verder »»

SJO BTC op zoek naar penningmeester

SJO BTC is op zoek naar een penningmeester, lijkt het je wat stuur dan een mailtje naar info@sjobtc.nl...Lees verder »»

Wijziging schorsing

AMATEURVOETBAL: PAS GESCHORST NA VIJFDE GELE KAART De amateurvoetballers kunnen opgelucht adem halen. Vanaf september zullen ze minder snel geschorst worden. De eerste uitsluiting volgt pas na de ...Lees verder »»

Nieuwe website S.J.O. B.T.C.

Voor de samenwerking voor de jeugd van BNC en THOS, ook wel genoemd als S.J.O. B.T.C., is er een website gelanceerd die u via de link kunt vinden. SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie) B.T.C. (Bnc -...Lees verder »»