Voor de historie van THOS Het bestuur uit 1970 Vlnr Dhr. Abel v.d. Laan Dhr. Hindrik Hilgenga (opa van mij) Dhr. Geert Prins Dhr. Edens Dhr. Mellema Ingezonden door Sander Hilgenga (Kleinzoon en z...Lees verder »»

Bekerprogramma

De indeling en speeldata van de beker zijn bekend. De Poule bestaat uit. SV THOS Musselkanaal JVV Westerwolde De wedstrijd data zijn: Zondag 02 September THOS 1 - Musselkanaal...Lees verder »»

Viswedstrijd SV THOS

Zaterdag 01 September viswedstrijd in het beersterdiep...Lees verder »»

Toernooi 24 juni om 14:00uur

Zondag 24 juni is er een toernooi bij THOS. Na afloop muziek en een barbecue. Ook supporters zijn welkom om de teams fanatica aan te moedigen tijdens de strijd. Speelschema: 14:00-14:20 veld 1 TH...Lees verder »»

Familiedag 07 juli 2018

Familiedag s.v. T.H.O.S. zaterdag 7 juli 2018 van 14:00uur tot 20:00uur...Lees verder »»

SJO BTC op zoek naar penningmeester

SJO BTC is op zoek naar een penningmeester, lijkt het je wat stuur dan een mailtje naar info@sjobtc.nl...Lees verder »»

Interland Nederland - Engeland

Hans Hateboer is door Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Wij van THOS zijn ontzettend trots op Hans en willen hem aanmoedigen op vrijdag 23 maart 2018 in de kantine s.v. T.H.O.S. voor mogel...Lees verder »»

Geen training 05 December

Ivm pakjes-avond is het sportterrein SV THOS op 05 December gesloten....Lees verder »»

Darten bij de SV THOS op Donderdag Avond

Na enige tijd stilte te hebben gehad willen we weer gaan starten met het darten bij de SV THOS. In het verleden was dit een groot succes met een leuke groep en we willen graag dat we dit weer op kunne...Lees verder »»

Nieuwjaars visite 2018

Zondag 07 januari Nieuwjaarsvisite SV THOS...Lees verder »»

Kerst Klaverjassen en Bingo

Vrijdag 29 December is er de jaarlijkse Kerst Middag/ Avond van 14.00 uur - 22.00 uur kantine geopend om 13.15 uur...Lees verder »»

Wedstrijdoverzicht Senioren en Dames

Het concept wedstrijdschema voor THOS 1 , THOS 2 en THOS VR 1 is in de agenda bij gewerkt. Voor de jeugdwedstrijden verwijzen wij u graag naar de site van onze jeugdafdeling. Daar staat ook de plaats ...Lees verder »»

Wijziging schorsing

AMATEURVOETBAL: PAS GESCHORST NA VIJFDE GELE KAART De amateurvoetballers kunnen opgelucht adem halen. Vanaf september zullen ze minder snel geschorst worden. De eerste uitsluiting volgt pas na de ...Lees verder »»

indeling teams THOS

Indeling team tot op heden bekend. Wanneer er een naam er niet bij staat, dan is het niet zeker of hij of zij zich beschikbaar stelt om te voetballen voor het seizoen 2017-2018. Mochten er fouten vo...Lees verder »»

Training Seizoen 2017/2018

De trainingen voor de selectie THOS begint op Dinsdag 15 Augustus. Aanvang 20.00 uur....Lees verder »»

Selectie THOS heeft nieuwe trainer voor seizoen 2017-2018

Per 26-01-2017 is besloten dat wij aan het eind seizoen afscheid nemen van hoofdtrainer Tonny Huft. De nieuwe hoofdtrainer van de selectie van s.v. T.H.O.S. wordt Rene Nijgh. Rene speelt nu als pinchi...Lees verder »»

Nieuwe website S.J.O. B.T.C.

Voor de samenwerking voor de jeugd van BNC en THOS, ook wel genoemd als S.J.O. B.T.C., is er een website gelanceerd die u via de link kunt vinden. SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie) B.T.C. (Bnc -...Lees verder »»

Donateurs Tientjes Actie S.J.O. B.T.C.

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van de vv B.N.C. en de S.V. Thos van start onder de naam S.J.O. B.T.C. Om onze jeugd in de nieuwe clubkleuren te krijg...Lees verder »»

Snoeien 2016

Zaterdagochtend zijn een aantal vrijwilligers (Bé Kroeze, Pepijn Kroeze, Harm Jan Robbes, Frank Ligthart, Etsko Nap, Enno Sikkema, Jacob Sikkema en Willem Hordijk) aan het snoeien geweest rondom de v...Lees verder »»

Nico Woltjer winnaar van de "Dirk Nuus Biljarttoernooi"