Nieuwjaars visite 2018

Zondag 07 januari Nieuwjaarsvisite SV THOS...Lees verder »»

Techniek Training Voetbal Center meerstad

Kerst Klaverjassen en Bingo

Vrijdag 29 December is er de jaarlijkse Kerst Middag/ Avond...Lees verder »»

Wedstrijdoverzicht Senioren en Dames

Het concept wedstrijdschema voor THOS 1 , THOS 2 en THOS VR 1 is in de agenda bij gewerkt. Voor de jeugdwedstrijden verwijzen wij u graag naar de site van onze jeugdafdeling. Daar staat ook de plaats ...Lees verder »»

Wijziging schorsing

AMATEURVOETBAL: PAS GESCHORST NA VIJFDE GELE KAART De amateurvoetballers kunnen opgelucht adem halen. Vanaf september zullen ze minder snel geschorst worden. De eerste uitsluiting volgt pas na de ...Lees verder »»

indeling teams THOS

Indeling team tot op heden bekend. Wanneer er een naam er niet bij staat, dan is het niet zeker of hij of zij zich beschikbaar stelt om te voetballen voor het seizoen 2017-2018. Mochten er fouten vo...Lees verder »»

Viswedstrijd SV THOS 2017

Zaterdag 22 juli jl. hebben we weer met een leuk groepje gevist in het beersterdiep(13 pers.). Aangezien het een open wedstrijd was hadden we ook 3 gasten uit Finsterwolde deze dag. We begonnen om 08....Lees verder »»

Training Seizoen 2017/2018

De trainingen voor de selectie THOS begint op Dinsdag 15 Augustus. Aanvang 20.00 uur....Lees verder »»

Selectie THOS heeft nieuwe trainer voor seizoen 2017-2018

Per 26-01-2017 is besloten dat wij aan het eind seizoen afscheid nemen van hoofdtrainer Tonny Huft. De nieuwe hoofdtrainer van de selectie van s.v. T.H.O.S. wordt Rene Nijgh. Rene speelt nu als pinchi...Lees verder »»

Nieuwe website S.J.O. B.T.C.

Voor de samenwerking voor de jeugd van BNC en THOS, ook wel genoemd als S.J.O. B.T.C., is er een website gelanceerd die u via de link kunt vinden. SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie) B.T.C. (Bnc -...Lees verder »»

Donateurs Tientjes Actie S.J.O. B.T.C.

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van de vv B.N.C. en de S.V. Thos van start onder de naam S.J.O. B.T.C. Om onze jeugd in de nieuwe clubkleuren te krijg...Lees verder »»

Snoeien 2016

Zaterdagochtend zijn een aantal vrijwilligers (Bé Kroeze, Pepijn Kroeze, Harm Jan Robbes, Frank Ligthart, Etsko Nap, Enno Sikkema, Jacob Sikkema en Willem Hordijk) aan het snoeien geweest rondom de v...Lees verder »»

Nico Woltjer winnaar van de "Dirk Nuus Biljarttoernooi"