Oprechte deelneming

Vanochtend heeft ons het zeer trieste nieuws bereikt dat onze voormalige bar-mederkster en mede kantine beheerster, MAAIKE BELGA ( 57 ) na een ziekbed van enkele maanden Dinsdag 20 Oktober is overlede...Lees verder »»

Afgelastingen

Voor het weekend 09, 10 en 11 Oktober zijn alle wedstrijden van de SV THOS AFGELAST....Lees verder »»

Rabo clubsupport is er weer

Geachte THOSSIANEN en THOS aanhangers. Rabo ClubSupport is weer gestart Sportvereniging Thos doet weer mee en wij hopen op jullie stem! Jullie stem kan onze vereniging een mooi sponsorbedrag oplevere...Lees verder »»

CORONA UPDATE

Met ingang van vanavond. Dinsdag 29 September 18.00 zijn er nieuwe maatregelen van kracht door de overheid. Dit houd in dat tenminste voor 3 weken er geen toeschouwers bij de wedstrijden aanwezig mog...Lees verder »»

100 jaar SV THOS

Nieuwe hoofdtrainer

club icoon overleden

Beste leden,vrijwilligers,oud leden en supporters van de SV THOS. Afgelopen middag bereikte ons het zeer droevige nieuws dat onze oer clubman. barmedewerker ,grensrechter en terreinknecht. Kortom &qu...Lees verder »»

Vrijwilligers gezocht.

Data Wedstrijden SV THOS.

Vanaf heden staan de nieuwe wedstrijd data's bijgewerkt in de agenda voor het nieuwe seizoen voor THOS 1 , THOS 2 en THOS Vr 1. Wijzigingen voorbehouden ....Lees verder »»

Johan Sikkema Lid van verdienste en 50 jaar lid

21 juni jl was daar dan de dag dat Good old Johan Sikkema ( Jack) 60 jaar zou worden. De blonde parel van THOS met zijn snoeiharde Linker zoals velen in het amateurvoetbal hem kennen. Johan wilde dit...Lees verder »»

De voetbalvereniging in het Oldambt