bestuurlijke mededeling

Beste leden,

Deze week is dus definitief duidelijk geworden dat het voetbalseizoen er opzit. De KNVB heeft naar aanleiding van de laatste overheidsmaatregelen dit besluit moeten nemen. Uiteraard was dit enigszins te verwachten gezien de huidige situatie rond het Corona virus. Wij als bestuur denken dat dit de enig juiste beslissing is, ook voor ons is het nu duidelijk en kunnen we gericht te werk gaan en ons langzaam gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Deze crisis en de gevolgen hiervan heeft een behoorlijke impact op onze maatschappij en dus ook voor onze vereniging. Het is natuurlijk allemaal erg vervelend om niet lekker te kunnen trainen en voetballen en niet te vergeten voor de 3e helft (nagenieten in de kantine) Het zal jullie dan ook niet verbazen dat dit ook grote invloed heeft op de financiële positie van onze vereniging.
Het bestuur is de afgelopen weken druk bezig geweest om te inventariseren wat dit financieel voor ons betekend.
Vanuit de overheid zijn er regelingen opgezet en wij als bestuur zijn hier nu druk mee bezig. Een groot deel van onze inkomsten komt uit de kantine inkomsten en dit valt nu in zijn geheel weg.
Ook het niet doorgaan van het jubileumfeest zorgt voor onkosten en gemiste inkomsten.

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat er vanuit de leden ook vragen zijn. We denken dat de belangrijkste vraag is: MOETEN WE NU OOK CONTRIBUTIE BLIJVEN BETALEN? Het antwoord hierop is simpel gezegd: JA.

Om ons hoofd als vereniging boven water te kunnen blijven houden en om als vereniging de komende periode financieel te overleven hebben we de contributie inkomsten zeer zeker nodig. Onze vaste lasten moeten ook de komende maanden gewoon doorbetaald worden, zoals onderhoud velden en maaien, gas en licht, abonnementen en verzekeringen. De contributie kan gedeeltelijk de kosten dragen van onze vereniging, en is in deze zeer uitzonderlijke situatie zelfs noodzakelijk om onze vereniging in stand te kunnen houden. Daarom willen we jullie ook allemaal verzoeken de automatische incasso's de komende maanden niet te storneren!

We hopen op jullie begrip en steun, laten we er samen voor zorgen dat we deze uitzonderlijke periode goed en vooral ook gezond doorkomen.

Als er nog ontwikkelingen zijn de komende periode houden we jullie hiervan uiteraard op de hoogte via onze facebookpagina en app-groepen.

Namens het Bestuur