100 jaar SV THOS

Nieuwe hoofdtrainer

Doneeractie SV THOS

Beste Thossianen en alle anderen die sv T.H.O.S. een warm hart toedragen, In navolging op ons eerdere bericht, waarin wij hebben aangegeven dat de huidige Coronacrisis ons hard raakt en wij de leden...Lees verder »»

bestuurlijke mededeling

Beste leden, Deze week is dus definitief duidelijk geworden dat het voetbalseizoen er opzit. De KNVB heeft naar aanleiding van de laatste overheidsmaatregelen dit besluit moeten nemen. Uiteraard was ...Lees verder »»

Afgelasting 100 jarig jubileum

Geachte leden , Oud leden en supporters. Naar aanleiding van de recentste persconferentie gisteravond en de daar aan verbonden maatregelen die zijn verlengd tot 01 Juni , gaat het 100 jarig jubileum ...Lees verder »»

club icoon overleden

Beste leden,vrijwilligers,oud leden en supporters van de SV THOS. Afgelopen middag bereikte ons het zeer droevige nieuws dat onze oer clubman. barmedewerker ,grensrechter en terreinknecht. Kortom &qu...Lees verder »»

THOS op zoek naar oud leden.

Penningmeester  Gezocht

Penningmeester Gezocht

Vrijwilligers gezocht.

Data Wedstrijden SV THOS.

Vanaf heden staan de nieuwe wedstrijd data's bijgewerkt in de agenda voor het nieuwe seizoen voor THOS 1 , THOS 2 en THOS Vr 1. Wijzigingen voorbehouden ....Lees verder »»

Johan Sikkema Lid van verdienste en 50 jaar lid

21 juni jl was daar dan de dag dat Good old Johan Sikkema ( Jack) 60 jaar zou worden. De blonde parel van THOS met zijn snoeiharde Linker zoals velen in het amateurvoetbal hem kennen. Johan wilde dit...Lees verder »»

De voetbalvereniging in het Oldambt